Mini kasko

ZA VOZAČE

Sigurnost na drumu.

zaglavlje

Mini kaskoMini Kasko

Maksimalna sigurnost za Vaše „polovno“ vozilo

Kupujete „polovno“ vozilo? „DDOR Novi Sad“ a.d.o. je kreirao nov i jedinstven proizvod – Mini Kasko, polisu osiguranja koja će Vas i Vaše vozilo učiniti sigurnijim.  Mini Kasko je nov proizvod namenjen za osiguranje putničkih vozila, a posebno je prilagođen osiguranju „polovnih“ putničkih vozila (osim vozila namenjenih za taxi i rent-a-car).

ŠTA POKRIVA POLISA?

Polisa Mini Kasko pokriva štetu na Vašem vozilu nastalu usled:

  • saobraćajne nezgode (prevrnuće, sudar, udar, iskliznuće, survavanje i sl.)
  • prirodnih rizika (udara groma, oluje, grada, snežne lavine, poplave, bujice i visoke vode)

Ukoliko želite, možete dodatno da osigurate Vaše vozilo i od rizika krađe.
Minimalna suma osiguranja iznosi 1.000€, a maksimalna 6.000€ (u dinarskoj protivrednosti).
Sumu osiguranja određujete sami u skladu sa sopstvenom procenom vrednosti Vašeg vozila.

Izaberite Vašu idealnu kombinaciju
U skladu sa specifičnim potrebama svakog klijenta, uz Mini Kasko moguće je zaključiti i druga osiguranja – pomoć na putu, priključna nezgoda, lom stakla i šlepanje, te sam klijent može ugovarati visinu pokrića za pojedine dodatne rizike.

Šta uraditi u slučaju saobraćajne nesreće?
Pozovite policiju i sačekajte da izvrši uviđaj!
Informišite se kod policajca gde možete da nabavite kopiju Zapisnika o izvršenom uviđaju, koji mora biti priključen prijavi štete. U roku od 3 dana prijavite kasko štetu najbližoj poslovnici „DDOR Novi Sad“. Za pomoć i dodatne informacije uvek možete pozvati Korisnički centar „DDOR Novi Sad“ (021 480 22 22).

NE ZABORAVITE:

Prilikom prijave štete neophodno je dostaviti zapisnik o izvršenom uviđaju. Zato je važno, da bi se naplatila šteta, odmah prijaviti policiji štetu nastalu usled saobraćajne nesreće i zahtevati izvršenje uviđaja. To treba uraditi u periodu u kome je moguće učesnicima u nesreći izmeriti nivo alkohola u krvi. Vozač ne sme da napusti mesto nesreće bez dozvole policije! Pravo na naknadu gubi se ako je vozilom upravljala osoba bez važeće vozačke dozvole, ako je bila pod uticajem alkohola ili narkotika, ako je nesreća nastala usled prolaska na crveno svetlo ili usled preticanja na mestima gde je to izričito zabranjeno. U slučaju da je vozač namerno izazvao nesreću, takođe  se gubi pravo na pomoć osiguranja.