Osiguranje penzionera od nezgodeZA PENZIONERE

Obezbedite sebi sigurne i bezbrižne zlatne dane.

zaglavlje

penzionera od nezgode Osiguranje penzionera od nezgode

DDOR – Vaš partner za penzionerske dane

KOLEKTIVNO OSIGURANJE PENZIONERA OD NEZGODE

Nesrećan slučaj se ne može predvideti, ali uz pomoć kompanije „DDOR Novi Sad“ možete značajno da ublažite njegove posledice. Mi brinemo o Vašoj sigurnosti, pružajući  Vama i Vašoj porodici osiguravajuću zaštitu u trenucima kada je to najpotrebnije.
Vama i Vašim bračnim drugovima pružamo mogućnost zaključenja kolektivnog osiguranja od posledica nesrećnog slučaja. Ovim osiguranjem, koje predstavlja i oblik ekonomske zaštite za Vas i Vaše najbliže, obezbeđujemo materijalno pokriće od posledica nesrećnog slučaja (povreda kod kuće, u toku svih Vaših aktivnosti i na svakom mestu, non-stop), kao i isplatu naknade u slučaju smrti, koja može nastupiti usled nesrećnog slučaja. U osiguranje može da se uključi i bračni drug, koji nije penzioner i nije u radnom odnosu.

Kako se osigurati od nezgode?

Kolektivno osiguranje penzionera od posledica nezgode možete zaključiti putem Saveza ili Udruženja penzionera sa kojima „DDOR Novi Sad” sarađuje. Ukoliko želite da se osigurate, potrebno je da popunite Izjavu o pristupanju kolektivnom osiguranju i predate je Opštinskom udruženju penzionera sa kojim „DDOR Novi Sad” sarađuje ili najbližoj poslovnici “DDOR-a Novi Sad”.
Za sve dodatne informacije obratite se DDOR-ovom Korisničkom centru, koji Vam je na usluzi i dostupan non-stop, pozivom broja 021 480 2222 ili kontaktirajte Opštinsko udruženje penzionera u Vašem mestu.