Stotine stabala smanjiće efekte emisije štetnih gasova

DDOR osiguranje pokrenulo akciju urbanog pošumljavanja

Nastojanjem da sredinu u kojoj posluje učini što boljom za život i rad svojih sugrađana, kompanija DDOR osiguranje pokrenula je akciju „Za šumu u tvom kraju“ sa ciljem stvaranja urbanih oaza koje će pozitivno uticati na efekte emisije štetnih gasova, ali i na dugoročno unapređenje životne sredine i uslova života u gradovima Srbije. Akcija će obuhvatiti period od početka maja do kraja septembra 2022. godine i podrazumeva odvajanje sredstava od svake ugovorene eko-polise za sadnju stotina stabala na jesen ove godine. Ugovaranjem eko-kasko ili eko-Moja kućica osiguranja, klijenti će direktno doprineti tome koliko će stabala obogatiti različite gradove Srbije. Prva prilika za to biće već na manifestaciji DDOR ECO BG CAR SHOW VII na kojem će svi zainteresovani moći da dobiju sve informacije o ovoj akciji, ponudi kasko osiguranja za standardna, kao i za hibridna i električna vozila, ali i da učestvuju u takmičenjima i da znanjem i veštinom osvoje vredne nagrade.

U svom govoru na otvaranju manifestacije, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Frančesko Maši je rekao: „Želeo bih da se zahvalim i čestitam organizatorima ovog izdanja Sajma automobila u Beogradu, jer su uspeli da organizuju ovako značajan događaj za čitavu zemlju, automobilsku industriju, sve učesnike na tržištu poput DDOR-a i na kraju grad Beograda, uprkos svim izazovima i DDOR osiguranje je po deveti put generalni sponzor ove manifestacije. Ponosan sam, kao predstavnik ove finansijske institucije ukorenjene na srpskom tržištu i snažno povezane sa automobilskom industrijom svojom liderskom pozicijom u segmentu osiguranja motornih vozila i prepoznatljivim znanjem, trudom, strašću i posvećenošću u pružanju podrške zajednici i klijentima“.

Osvrćući se na temu ovogodišnjeg Sajma gospodin Maši je dodao: „U potpunosti delimo vrednosti organizatora ove manifestacije, kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, takođe smo snažno posvećeni zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe. Ovogodišnje izdanje Sajma automobila u Beogradu fokusira se na brigu o životnoj sredini, koja u kombinaciji sa mobilnošću predstavlja jedan od ciljeva održivog razvoja i DDOR-a i naše Unipol Grupe, a to je stvaranje održivih gradova i zajednica. Zbog toga je naša namera da, kao odgovorni deo zajednice, doprinesemo projektom „Za šumu u vašem komšiluku“ u cilju poboljšanja uslova života i rada sadnjom drveća u urbanim sredinama“.

Nakon otvaranja, delegacija koju je predvodio predsednik Republike Srbije, gospodin Aleksandar Vučić posetila je i štand DDOR osiguranja. Predsednik se zahvalio gospodinu Mašiju i DDOR osiguranju na podršci u organizaciji Sajma automobila i poželeo puno uspeha u radu kako na upravo otvorenoj manifestaciji tako i u zaštiti života i imovine građana Srbije.

Kompanija DDOR osiguranje, generalni sponzor manifestacije DDOR ECO BG CAR SHOW VII biće prisutna na uobičajenom mestu u Hali 1 Beogradskog sajma i za sve posetioce je pripremila interesantne aktivacije u kojima će nagrađivati sve one koji uspešno savladaju DDOR EKO KVIZ. Takođe, za sve posetioce koji se prijave da neposredno budu deo akcije sadnje drveća baš u njihovom gradu, DDOR će nagraditi posebnim promo kodovima sa popustom za on-line ugovaranje osiguranja. Uz ove aktivnosti, kompanija je pripremila i brojna iznenađenja u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerima za posetioce njihovog štanda. Nakon sajma, svi građani Srbije biće u prilici da glasanjem na adresi ddor.rs/eko odrede gradove u kojima će se saditi urbana šuma.

Da podsetimo, DDOR osiguranje godinama ulaže u promovisanje i edukaciju svih učesnika o bezbednosti u saobraćaju i u poslednjih deset godina uložilo je više od 3 miliona evra kako bi hiljade vozača savladalo treninge NAVAK – Nacionalne vozačke akademije. I ove godine u saradnji sa ovom institucijom pripremljeni su treninzi na samom Sajmu automobila, ali i nagradni treninzi za one koji ugovore kasko osiguranje za svoje hibridno ili električno vozilo.