Trka ka održivosti – DDOR osiguranje i ove godine deo Serbia Business Run

Tačno u 18 sati sa Petrovaradinske tvrđave odjeknuo je zvuk sirene koja je označila početak ovogodišnjeg izdanja najveće sportsko-poslovne manifestacije u našoj zemlji, Serbia Business Run.

 

 

 

Kao druga kompanija po broju učesnika sa gotovo 100 takmičara i isto toliko navijača, DDOR osiguranje pružilo je podršku nadmetanju koje je okupilo preko 2000 trkača iz više od 140 kompanija koji su u nadmetanje krenuli sa platoa Akademije umetnosti na Petrovaradinskoj tvrđavi. Uz podršku svojih kolega navijača, trčali su pet kilometara, demonstrirajući ne samo fizičku spremnost, već i posvećenost, timski duh i sportski žar.

 

Učestvovanje DDOR osiguranja na Serbia Business Run 2024 nije bila puka demonstracija fizičke spremnosti takmičara, već i odraz posvećenosti timskom duhu, promociji zdravog načina života među zaposlenima i negovanju međusobnih odnosa. Aktivaciona zona DDOR-a i ove godine bila je puna, ponovo stavljajući akcenat na bezbednost u saobraćaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kroz svoj angažman u ovoj manifestaciji, DDOR osiguranje pokazalo je svoju posvećenost održivosti, kako u poslovnom okruženju, tako i u podršci zajedničkim inicijativama koje doprinose boljoj budućnosti. Ovaj događaj je prilika za osnaživanje zajedničkog timskog duha, podsticanje zdravih navika i potvrdu ispravnog korporativnog identiteta, što će sigurno doprineti daljem uspehu kompanije u godinama koje dolaze.