Ćuprija sledeći grad na putu DDOR-ove akcije „Za šumu u tvom kraju“

U srcu Srbije, grad s bogatom istorijom – Ćuprija, oblači novo, zeleno ruho, jer je ovo treće mesto koje će biti obogaćeno novim drvećem u sklopu novog ciklusa ozelenjavanja koji sprovodi kompanija DDOR kroz akciju „Za šumu u tvom kraju”.
Kompanija DDOR osiguranje pokrenula je 2022. godine akciju „Za šumu u tvom kraju“ sa ciljem stvaranja i unapređivanja urbanih oaza koje će pozitivno uticati na efekte emisije štetnih gasova, ali i na dugoročno unapređenje životne sredine i uslova života u gradovima Srbije.

„Kroz ovu akciju, dobijamo 50 novih sadnica u Ćupriji, čime se ne sadi samo drveće, već se sadi i svest o važnosti zajedničkog angažmana za našu zajednicu. To je čast i zadovoljstvo jer ovaj čin predstavlja ulaganje u budućnost, ne samo kroz zelene površine, već i kroz obrazovanje i očuvanje za naše mlade generacije. Neka ova akcija bude zvezda vodilja za našu zajednicu – za zdravlje, čistoću i zelenilo. „Za šumu u tvom kraju“ DDOR osiguranja, kojem se iskreno zahvaljujem, put je ka zdravijoj i lepšoj budućnosti koju gradimo zajedno“, izjavio je zamenik gradonačelnika Grada Ćuprija Vladimir Vasiljević.

Prepoznavši značaj ovakve akcije, usklađene sa dugoročnom strategijom DDOR osiguranja i Unipol grupe matične kuće, kompanija je ovaj projekat uvrstila u svoj trogodišnji plan i u 2024. godini akcija je produžena što će obezbediti još više sredstava za još zelenije gradove u Srbiji.

„Ova inicijativa naglašava moć pojedinačnih akcija koje, kada se sakupe, čine značajnu razliku u razvoju društva. Izuzetno sam srećan što će naša Ćuprija biti obogaćena sa 50 novih stabala, a posebno me raduje što su naši klijenti prepoznali važnost akcije „Za šumu u tvom kraju” koju sprovodi DDOR osiguranje. Ćuprija je treći grad odabranih sedam u ovom novom ciklusu ozelenjavanja, što je divno jer zajedno gradimo kvalitetniju i zdraviju okolinu za sve nas”, istakao je predstavnik lokalne kancelarije DDOR osiguranja u Ćupriji, Miloš Marjanović.

Posle Novog Sada i Kikinde, Ćuprija je treći grad u kom se sadi, u novom ciklusu akcije ozelenjavanja. Do sada je ovaj projekat obuhvatio 12 sadnji u 11 gradova Srbije, zahvaljujući podršci klijenata DDOR osiguranja. Ugovaranjem EKO-kasko, EKO-Moja kućica osiguranja i EKO polise Međunarodnog putnog osiguranja, klijenti su bili u prilici da direktno doprinesu tome koliko će stabala obogatiti različite gradove Srbije. Ovo jasno postavlja DDOR osiguranje na prvo mesto, kada je reč o održivom osiguranju u našoj zemlji, a zbog snažne posvećenosti očuvanju životne sredine, DDOR je takođe postao zelena kompanija 2023. godine.