„DDOR Olimpijska staza“ donosi duh Olimpijskih igara u Pirot

U subotu 19. juna sa početkom u 12 časova u Pirotu će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Pirota.

“DDOR Olimpijska staza” ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, “DDOR Olimpijska staza” će približiti olimpizam i olimpijske simbole svim učesnicima. “DDOR Olimpijska staza” organizovana je već u Vršcu i Užicu, uz učešće preko 1.000 takmičara.

Učešćem, takmičari će biti u prilici da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših Olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti aktivno uključe u podršku našim Olimpijcima na putu ka Tokiju. Takođe, učesnici će naučiti ponešto i o dugogodišnjem sponzoru Olimpijskog timja Srbije – DDOR osiguranju.

Treća Olimpijska staza se nalazi u Pirotu i biće realizovana 19. juna 2021. godine sa početkom u 12 časova na Trgu pirotskih oslobodioca.  Staza se završava ispred zgrade filijale DDOR osiguranja na Trgu oslobodioca bb, odakle treba opet doći na početnu tačku na Trg pirotskih oslobodioca gde će biti upriličeno proglašenje najuspešnijih.

Prijave za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku : https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, do početka događaja.

Obezbeđene su i vredne nagrade u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.

Osobama mlađim od 18 godina za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” će biti potrebna pismena saglasnost roditelja –  staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.