Glasajte za svoj grad – Otpočinje novi ciklus glasanja za urbano pošumljavanje

Posle dva uspešna ciklusa ozelenjavanja i pozitivnih reakcija koje je izazvala kampanja „Za šumu u tvom kraju“, kompanija DDOR otpočinje novi ciklus glasanja. DDOR osiguranje ovom akcijom nastoji da pored podizanja svesti o značaju brige o zelenilu u urbanim sredinama, gradove u Srbiji obogati novim sadnicama drveća.

Kako možete glasati za svoj grad?

Ukoliko želite da baš vaš grad dobije nove sadnice, od 1. aprila 2024. do 31. jula 2024. možete glasati klikom OVDE.

Kroz jednostavnu formu, svaki „glasač“ bira jedan grad, a da bi glasanje bilo regularno, jednom e-mail adresom je moguće glasati samo jedanput. Sve učesnike u glasanju, DDOR osiguranje će obavestiti ukoliko njihov grad bude odabran za urbano pošumljavanje. Svim „glasačima“ na raspolaganju su i opcije deljenja linka ka stranici za glasanje sa svojim prijateljima i sugrađanima kako bi i sami još više doprineli realizaciji akcije baš u njihovom kraju.

Osiguran znači odgovoran

Ova akcija svoj uspeh postigla je zahvaljujući podršci klijenata DDOR osiguranja. Ugovaranjem EKO-kasko, EKO-Moja kućica osiguranja i EKO polise Međunarodnog putnog osiguranja, klijenti su bili u prilici da direktno doprinesu svojoj lokalnoj zajednici. Akcija se nastavlja, te će tako građani Srbije moći da glasaju za svoj grad od 1. aprila do 31. jula, putem sajta DDOR-a, dok će se novi ciklus sadnje sprovesti u narednoj godini.

Ovo je svakako pokazatelj kako zajednički napori kompanije DDOR, klijenata i lokalnih zajednica mogu doneti konkretne pozitivne promene u društvu.

Podsetimo, projekat „Za šumu u tvom kraju“ otpočeo je u 2022. i do sada je obuhvatio 16 sadnji u 15 gradova Srbije. Do sada je sadnja bila organizovana u Novom Sadu, Zrenjaninu, Smederevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Vršcu, Beogradu, Ćupriji, Kikindi, Novom Pazaru, Nišu, Staroj Pazovi, Bačkoj Palanci, Tutinu i Užicu.

DDOR, kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, snažno je posvećen zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe. Zbog toga je namera kompanije, kao odgovornog dela zajednice, da doprinese projektom „Za šumu u tvom kraju“ u cilju poboljšanja uslova života i rada sadnjom drveća u urbanim sredinama.