DDOR je predstavio publikaciju “Riznica ukusa Vojvodine”

RIZNICA UKUSA VOJVODINE

Javnosti smo juče sa ponosom predstavili publikaciju “Riznica ukusa Vojvodine” nastalu u radionici znanja, iskustva, veština i mnogo volje da se tradicija unapredi i da se prokrči put vrednostima koje to zaslužuju i imaju veliku perspektivu. Publikaciju su kreirali uz svesrdnu podršku DDOR osiguranja i njegovih kadrova, internacionalna organizacija Udruženje konviviuma „Slow Food“ i stručnjaka sa Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

Na jučerašnjem panelu, održanom u Kongresnom centru Novosadskog sajma, su o ovoj publikaciji i celom projektu govorili Igor Mirović (Predsednik Vlade Autonomne Pokrajine Vojvodine), Nataša Pavlović (Direktorica Turističke organizacije Vojvodine), Đorđo Markeđani (Predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja), Bjađo Karano (Predsednik Udruženja konviviuma “Slow food” Srbija), Dr Predrag Ikonić (naučni saradnik, Univerzitet u Novom Sadu, Naučni institut za prehrambene tehnologije), Milica Rašković (rukovoditeljka odeljenja za razvoj programa “Novi Sad 2021”) I Rade Delibašić (koordinator za turizam i gostoprimstvo “Novi Sad 2021”).

DDOR ZA KULTURU SRBIJE