DDOR BG CAR SHOW 08

Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 08 i 16. Sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „MOTOPASSION“ održavaju se od 21. do 27. marta 2024. godine u halama 1, 1А, 2, 3, 3А i 4 beogradskog sajma.

DDOR osiguranje kao Generalni sponzor ove manifestacije, već 11 godina uzastopno, nastupiće sa sloganom „Okreće na dobro“. Kao deo snažne Unipol grupe, jednog od lidera na evropskom finansijskom tržištu, DDOR ponosno kombinuje evropsko iskustvo sa dugogodišnjom predanošću u pružanju vrhunskih usluga u osiguranju vozila. Sajam automobila, avanturistička vožnja, točkovi – simboli dinamike i slobode. Vožnja kroz život definitivno se okreće na dobro, a DDOR je uvek tu da Okreće na dobro.

Štand DDOR osiguranja smešten je na dobro poznatom mestu, u Hali 1, kao i u prolazu Hale 1 i 4 beogradskog sajma. U toku održavanja sajma pripremili smo brojne aktivnosti za posetioce svih uzrasta. Posetioci štanda DDOR osiguranja imaće priliku da dobiju konkurentne ponude za osiguranje svojih četvorotočkaša. Ukoliko želite da svom novom omiljenom automobilu poklonite DDOR kasko osiguranje, moći ćete iskoristiti i neke od sledećih pogodnosti:

• za 1 rsd da osigurate sebe i putnike u vozilu od nezgode,
• 25 odsto popusta pri ugovaranju paketa osiguranja imovine „Moja kućica“,
• i 25 odsto popusta za ugovaranje onlajn Putnog zdravstvenog osiguranja.

Ukoliko želite ponudu za osiguranje, popunite kontakt formu ispod:


  Ime i prezime

  Vlasnik vozila

  Godina kada ste položili vozački ispit

  Vrsta vozila

  Marka vozila

  Model i tip vozila

  Godište vozila

  Snaga motora u KW

  Paket opreme

  Vrsta goriva ili pogona

  Zapremina motora

  Vrsta goriva ili pogona

  Vozilo je na lizing ili rent

  Unesite naziv lizing kuće

  Vozilo je novo

  Unesite novonabavnu cenu vozila

  Trenutna vrednost vozila

  Grad (Mesto) osiguranika

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Kontakt telefon

  Napomena


      Prihvatam uslove DDOR Novi Sad ad


  sam sa obradom podataka o ličnosti u svrhu marketinških - promotivnih aktivnosti, istraživanje i analize tržišta osiguranja - merenje zadovoljstva korisnika i kontaktiranje korisnika u cilju nuđenja ponude usluge osiguranja, u skladu sa Obaveštenjem o obradi podatka o ličnosti datim OVDE


  Kako je okosnica DDOR-ovog nastupa na sajmu kampanja „Okreće na dobro“, posetioci će takođe, moći da osvoje vredne nagrade jer će se takmičiti u kvizu znanja, a imaće priliku da odmere snage sa svojim protivnicima u virtuelnoj vožnji biciklima, dok prelaze prelepe pejzaže italijanskih Dolomita. Kada je u pitanju ova zanimljiva vožnja, pobednici će dobijati nagrade svakog dana, dok će onaj najbolji u ukupnom plasmanu, na kraju sajma, dobiti sklopivi bicikl koji može jednostavno da ponese sa sobom bilo kuda.

  DDOR će i ove godine izdvojiti značajna sredstva za obuku mladih vozača na NAVAK akademiji, omogućavajući mladim maturantima besplatni trening sigurne vožnje. Na poligonu NAVAK-a, u Atrijumu Beogradskog sajma i ove godine organizujemo edukativne vožnje za sve zainteresovane posetioce, a 150 učesnika – mladih maturanata sa privremenim vozačkim dozvolama – koji se u toku trajanja sajma prijave na štandu DDOR osiguranja, će kao poklon dobiti intenzivne treninge bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji – NAVAK.

  Pozivamo Vas da dođete na Sajam automobila u Beograd, koji se održava od 21. do 27. marta 2024. u periodu od 10 do 20 časova i posetite štand DDOR osiguranja koji se nalazi u Hali 1 i prolazu između Hale 1 i 4 i iskoristite neke od pogodnosti koje smo pripremili za sve.