DDOR TERRA – Vaša zemlja uvek na dlanu


Набавите на Google Play

DDOR TERRA je jedinstveno tehnološko rešenje namenjeno svim poljoprivrednim proizvođačima koji su svoje useve i plodove pokrili osiguranjem u DDOR-u. Pomoću ove platforme svim poljoprivrednicima omogućeno je da na svom pametnom telefonu imaju pregled aktivnih polisa osiguranja svojih useva i plodova, ali i da brzo i jednostavno samostalno prijave štetu na svojoj njivi ili voćnjaku.

Aplikacija DDOR TERRA, razvijena sa Institutom Biosense – liderom u razvoju Agro-tehnoloških rešenja, koristi najsavremenije GIS (geografski informacioni sistem) modele za prijavu štete. Na ovaj način, pored brzine i preciznosti smanjuje se i potreba za direktnim kontaktom i ubrzava sam proces procene i likvidacije štete.

DDOR osiguranje kao lider u osiguranju u poljoprivredi i prepoznatljivi partner za osiguranje poljoprivrednih proizvođača i drugih činilaca agro lanca, predstavljanjem nove DDOR TERRA aplikacije nastavlja svoju ulogu inovatora i neodvojive komponente razvoja kompletne industije kako osiguranja, tako i poljoprivrede.

Nova platvorma kombinuje korisničku mobilnu aplikaciju dostupnu na Google Play prodavnici i web aplikaciju koju koriste procenitelji šteta na usevima i plodovima po polisama DDOR osiguranja. Mobilna aplikacija je za korisnike besplatna. Web aplikacija koristi napredne filtere satelitskih snimaka osigurane parcele kako bi se na što bolji način sagledao uzrok i stepen oštećenja useva ili plodova na njoj.

 

DDOR TERRA – Brzo i jednostavno aktiviranje i registracija mobilne aplikacije
U samo nekoliko koraka aktivirajte i registrujte mobilnu aplikaciju:

1. Ugovaranje polise osiguranja useva i plodova sa registracijom e-mail adrese za pristup mobilnoj aplikaciji DDOR TERRA.

2. Prijem e-mail poruke u kojoj su dostavljeni linkovi za:

a. Aktivaciju naloga klikom na – Aktivacija;

b. Preuzimanje i instaliranje aplikacije DDOR TERRA sa Google Play-a na mobilni uređaj;

c. Određivanje i potvrđivanje lozinke i unos drugih
potrebnih podataka.

3. Prijava u aplikaciju DDOR TERRA registrovanom
e-mail adresom (korisničko ime) i odabranom
lozinkom.

Набавите на Google Play

4. Pregled osiguranih
parcela.

Набавите на Google Play

 

5. U slučaju štetnog događaja, prijava štete prema uputstvu koje se nalazi u e-mail poruci dobijenoj nakon ugovaranja polise.

Набавите на Google Play

 

Sva pitanja postavite popunjavanjem forme: