Kasko i Moja kućica sa životnim osiguranjem

Osiguranje za 10!

Kasko osiguranje ili Moja kućica uz poseban paket životnog osiguranja

Ukoliko planirate zaključivanje ili obnovu kasko osiguranja za svoj automobil ili razmišljate o osiguranju domaćinstva kroz naš jedinstveni paket Moja kućica, spremili smo i poseban paket životnog osiguranja koji uz osnovno pokriće za slučaj smrti, u sebi sadrži pokriće i za čak pet dopunskih osiguranja među kojima je i Epidemik Protekt sa isplatom za dane provedene u bolnici. Dodatno, svim klijentima koji zaključe ovu kombinaciju polisa odobrava se popust od 50% za zaključivanje dopunskog osiguranja Pomoći na putu uz kasko polisu, a osiguranje domaćinstva Moja Kućica se odobrava sa popustom od 10%.

Briga o svojoj imovini, time što će ona biti osigurana, pruža sigurnost za neočekivane i nepredviđene situacije. Prava polisa u pravom trenutku može da pokrije nenadane troškove i spase imetak koji ste godinama sticali. Briga o svojoj imovini jednako je važna kao i briga o sebi i svojoj porodici.

DDOR osiguranje je pripremio poseban set usluga koje će u neizvesnim vremenima još uvek aktuelne pandemije, uz brigu o imovini obezbediti i kvalitetan obim pokrića uz polisu životnog osiguranja.

Kombinacija ovih proizvoda komplementarnih osiguranja nudi kvalitetno pokriće po posebnim uslovima prilikom zaključivanja polisa kasko osiguranja ili osiguranja domaćinstva – Moja kućica i paketa životnog osiguranja sa čak pet dopunskih pokrića – Smrt usled nezgode, invaliditet usled nezgode, smrt usled saobraćajne nezgode, potpuni invaliditet i EPIDEMIK PROTEKT. Na kraju, polisa životnog osiguranja nudi pokriće od smrti usled bolesti ili nezgode sa isplatom ugovorene sume u osiguranom slučaju i zbog infekcije kovid-19.

Zaključivanjem imovinskih i životnih osiguranja, klijentima će pružiti potpunu sigurnost i doneti dodatni popust od 50% za zaključivanje dopunskog osiguranja za Pomoć na putu uz kasko polisu, kao i 10% popusta za osiguranje imovine Moja kućica.

Zatražite ponudu još danas kroz formu ispod.

Kasko i životno osiguranje

KLIKNITE ZA PONUDU

Riziko osiguranje života
Moja kućica i životno osiguranje

KLIKNITE ZA PONUDU


Riziko osiguranje života