Godišnja polisa međunarodnog putnog osiguranja

SPECIJALNE PONUDE

Posebne pogodnosti koje ostvarujete samo uz DDOR.

zaglavlje

Godišnja polisa međunarodnog putnog osiguranjaGODIŠNJA POLISA MEĐUNARODNOG PUTNOG OSIGURANJA

Budite osigurani tokom cele godine za samo 75 evra

U prilici smo da Vam predstavimo pogodnosti ekskluzivnog individualnog putničkog osiguranja – Međunarodnog putnog osiguranja, sa napomenom da se radi o ograničenoj ponudi.

Godišnja polisa Međunarodnog putnog osiguranja

Kreiran je da zadovolji potrebe osiguranja Vas koji privatno ili poslovno često putujete van zemlje. U slučaju eventualnih problema koji mogu da se dogode prilikom putovanja u inostranstvo, ovaj proizvod – jedinstven na tržištu u Srbiji unapred nudi najbolja rešenja.

Na ovaj način, omogućeno Vam je da budete osigurani u toku cele godine, za neograničen broj putovanja, u bilo koju zemlju Sveta, a da pritom ne morate da kupujete polisu prilikom svakog polaska u inostranstvo. Uz podršku asistentske kuće EUROP, u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu, u slučaju nezgode, bićemo Vam na usluzi.

Međunarodno putno osiguranje pokriva medicinske troškove u visini do 30.000 evra, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – smrti 5.000 evra, invaliditeta do 20.000 evra, osiguranje odgovornosti prema trećim licima u inostranstvu do čak 440.000 evra, po jednom putovanju. Osigurani ste i u ekstremnim situacijama kada je neophodo spasavanje helikopterom.

Možete da osigurate i Vaš prtljag u vrednosti do 300 evra, a pošto ne možete uvek u potpunosti predvideti sve okolnosti, DDOR osigurava i Vaš otkaz putovanja.

Putujte sigurno!