Osiguranje stakla od loma

ZA USLUŽNE I PROIZVODNE DELATNOSTI

Da se Vaše poslovanje razvija u pravom smeru.

zaglavlje

lom staklaOsiguranje stakla od loma

Obezbedite zaštitu za Vaše prozore, izloge, reklame, mermerne površine…

Stakla su prva “na udaru”

Ambijent u kome poslujete okružen je stvarima koje su proizvedene od stakla – materijala koji je neizbežan u svakom prostoru, poput prozora i vrata, ali se sve ćešće koristi u proizvodnji mobilijara. Međutim, sa koliko god pažnje postupamo sa staklenim predmetima – lomovi se događaju. Stakla su najčešće žrtva nečije nepažnje, vremenskih neprilika, obesti trećih lica, ali i svakodnevnih pojava poput obične promaje. Njihova zamena često predstavlja izuzetno veliki trošak. DDOR Novi Sad Vam zato nudi specijalnu polisu osiguranja kojom obezbeđujete punu zaštitu od gubitaka u slučaju loma stakla, ali i predmeta izrađenih od mermera, kamena, porculana i drugih materijala.

Od prozora i stolova do reklama i spomenika

DDOR Novi Sad omogućava Vam da ovim programom osigurate sve vrste stakla, svetleće natpise i reklame, slike, natpise i ukrase izrađene na osiguranim staklima, mermerne i ploče od veštačkog kamena na stolovima, pultovima, regalima i slično, porculanske umivaonice, WC šolje, bidee i pisoare, kao i kulturne, istorijske i nadgrobne spomenike od kamena, betona i metala.

Moje beneficije

  • Sami izaberite koji će predmeti biti osigurani ovom polisom.
  • Ovim osiguranjem pruža se zaštita od uništenja ili oštećenja osiguranih stvari u slučaju bilo koje opasnosti (rizika) kojima su izložene osigurane stvari, osim za štetu prouzrokovanu prilikom premeštanja ili nameštanja osiguranih stvari van prostorija označenih u ugovoru i u slučaju klizanja i sleganja tla.
  • Uz svetleće natpise i reklame osigurani su i nestakleni delovi i ramovi koji čine njihov sastavni deo.
  • DDOR Novi Sad pokriće Vam i troškove nužnog privremenog zastakljivanja, ili uklanjanja i ponovnog nameštanja drugih predmeta neophodnih da bi staklo bilo zamenjeno – na primer, sigurnosnih šipki.

Treba znati

  • Ako se to posebno ugovori, DDOR Novi Sad će biti u obavezi da takođe isplati naknadu i za štetu na slikama, natpisima i ukrasima, ako je šteta prouzrokovana od istog štetnog događaja kao i šteta na samoj osiguranoj stvari na kojoj su se nalazili ili, na primer, na stvarima koje su stajale u izlogu, a oštećene su prilikom razbijanja stakla.
  • Ovim programom osiguranja nisu obuhvaćene štete nastale ogrebotinama, izjedanjem i sličnim oštećenjima na površini osiguranih stvari.