DDOR GENERALNI SPONZOR BEOGRADSKOG SAJMA AUTOMOBILA

Juče, 10. marta 2016, održana je konferencija za novinare u svečanoj Sali Beogradskog sajma povodom 5. DDOR BG CAR SHOW-a i 10. Međunarodnog sajma motocikala MOTOPASSION.

Beogradski sajam, DDOR BG CAR SHOW 05, konferencija za medije

Beogradski sajam, DDOR BG CAR SHOW 05, konferencija za medije

Status GENERALNOG SPONZORA posebno je značajan za našu Kompaniju zbog odnosa sa klijentima i partnerima, lizing kućama i dilerima automobila, ali i našeg poslovnog segmenta – osiguranja vozila. Važan nam je i zbog povećanja stepena bezbednosti u saobraćaju, svih onih koji su neposredni ili posredni učesnici u njemu.
 
Ove godine naš slogan je BEZBRIŽNO NA DUGE STAZE. U toku održavanja Sajma organizovaćemo brojne aktivnosti za posetioce svih uzrasta.

Ponudićemo:
+ Kasko osiguranje motornih vozila sa specijalnim popustom do 50%;
+ Vaučer u vrednosti od 500,00 RSD za kupovinu osiguranja;
+ Nagrade za fanove na društvenoj mreži Facebook koji najbrže tačno odgovore na DDOR pitanje dana.
 
I ove godine, sa našim partnerima pripremamo zanimljive sadržaje za posetioce Sajma:
+ Na štandu DDOR-a, a u saradnji sa uvoznikom vozila marke KIA, organizovaćemo  kviz o poznavanju automobila njihovog brenda i DDOR osiguranja, a oni koji tačno dogovore na postavljena pitanja, uvoznik KIA-e će nagraditi brendiranim šoljama, a DDOR eko torbama;
+ Na štandu DDOR-a, a u saradnji sa Smart Rent-A-Car-om Beograd, posetioci će imati priliku da se slikaju pored smart automobila i postave svoje fotografije na društvenu mrežu Instagram. Fanovi čije fotografije osvoje najviše lajkova imaće priliku da osvoje nagradu – vožnju automobila smart fortwo, za vikend.
+ Na poligonu NAVAK-a, u Atrijumu Beogradskog sajma i ove godine organizujemo edukativne vožnje, a 100 učesnika će kao poklon dobiti intenzivne treninge bezbedne vožnje u Nacionalnoj vozačkoj akademiji  – NAVAK;
+ Naše kolege iz Italije iz kompanije UNOPOL SAI, donose veoma zanimljive – simulatore sudara.
 
DDOR-ov prodajni tim će na Sajmu biti prisutan i na štandovima naših višegodišnjih partnera, uvoznika automobilskih brendova: KIA, SUZUKI, CITROEN i HARLEY DAVIDSON.

Pozivamo Vas da dođete na Sajam automobila u Beograd, od 17. do 23.03.2016. (štandovi u Hali 1 i prolazu između Hale 1 i 4) u periodu od 10 do 20 časova.