DDOR i 51. Međunarodni salon automobila

22. marta je zvanično otvoren 51. Međunarodni salonu automobila. Sajam su otvorili Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić i Pomoćnik generalnog direktora za prodaju i marketing iz kompanije DDOR novi Sad dr Maurizio Valla.

DDOR PREDNOST U STARTU

 

Pripremili smo brojne aktivnosti za posetioce svih uzrasta, a pogotovo smo ponosni na veliku akciju koju smo organizovali u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom NAVAK, GP Autom i Tyre +, gde najveštiji vozači na NAVAK stazi u Atrijumu Beogradskog sajma osvajaju sledeće:

1. mesto – odlazak za dvoje na trku Formule 1 u Monaku,

2. mesto – Keeway ATV 100, mini quad racer,

3. mesto – DDOR KASKO POLISA u vrednosti do 1.000 EUR-a,

4. mesto – Kymco visa R-03 motocikl od 49 cc,

5. mesto – 4 Pirelli letnje gume,

i 20 vaučera za zamenu ulja i filtera za ulje.

Pored toga na našem štandu u hali 4 je postavljena konzola za trkačke igrice, gde svi posetioci sajma mogu da se oprobaju, a na štandu u hali 1 za sve ljubitelje motora postavljen je zlatni trkački motor Benelli. Za one najmlađe, organizovali smo animatore koji će biti prisutni u danima vikenda.

 

Pored brojnih aktivnosti, na štandu u hali 4 se nalazi DDOR Digital Corner, gde možete pogledati aplikaciju DDOR android – prva aplikacija iz oblasti osiguranja na teritoriji Srbije. Za sve one koji su stalno u pokretu i koji su život organizovali koristeći prednosti novih tehnologija – svratite do nas i pogledajte šta smo pripremili za Vas!

 

Svakog dana na štandovima u hali 1 i hali 4, posetioci će moći da se upoznaju sa svim DDOR proizvodima, kao i posebnim akcijama koje smo pripremili. Kasko sa popustom do 50% a sa Citroenom besplatan kasko za vozila vrednosti do 20.000 EUR-a.

 

Posetite nas na Sajmu, od 22.03. do 31.03. na štandovima u hali 1 i hali 4, svakog dana od 10 do 20 časova.