DDOR i Međunarodni salon automobila

Dugogodišnja odlična saradnja Kompanije DDOR Novi Sad i Beogradskog sajma, obe kuće sa dugogodišnjom tradicijom i velikim iskustvom, rezultirala je i novim partnerstvom, tako da u novoj poslovnoj godini DDOR NOVI SAD nastupa kao Generalni sponzor najveće sajamske manifestacije u Srbiji – Međunarodnog sajma automobila u Beogradu.

Uz ovu manifestaciju sa istim statusom ostaćemo minimalno 3 godine.

DDOR NOVI SAD je učesnik ove manifestacije već dugi niz godina. Posetioci će biti u prilici da posete štand naše Kompanije i dobiju iz prve ruke informacije ne samo o ponudi osiguranja za motorna vozila nego i o svemu što je vezano za paletu proizvoda koju DDOR NOVI SAD nudi tržištu.

Ova saradnja nam znači puno i sa aspekta našeg odnosa sa klijentima, ali i sa aspekta naših aktivnosti usmerenih ka osiguranju vozila, i podizanju stepena bezbednosti svih koji su neposredni ili posredni učesnici u saobraćaju. DDOR je već četiri godine u partnerstvu sa Nacionalnom vozačkom akademijom NAVAK i intenzivno edukujemo kako vozače tako i najmlađe, kroz sve strukture obrazovnog sistema.

Sajam automobila je za Beograd i Srbiju veliki događaj, održava se uvek odmah nakon najprestižnijeg salona automobila u Evropi, i automobili odmah nakon Ženeve dolaze u Beograd.