DDOR osiguranje doniralo novogodišnje paketiće

Kao jedan od partnera “Zimzolenda” koji se tradicionalno održava svakog decembra na Trgu slobode u Novom Sadu, DDOR osiguranje obezbedilo je 180 novogodišnjih paketića, koje će Udruženje građana “Novi Sad”, predati štićenicima Svratišta za decu ulice i dečicu obolelu od cerebralne paralize i time im učini praznike posebnim. Zaposleni koji su se uključili u akciju su dodatno doprineli paketićima koje su samostalno donirali.

Predstavnicima Udruženja građana “Novi Sad” paketići su uručeni u utorak 14.12.2021. na novosadskom Trgu slobode, sa željom da se ovim gestom bar malo najmlađima iz ugroženih kategorija društva ulepšaju detinjstvo i predstojeći praznici.

Podsećamo sve sugrađane koji još uvek nisu bili u prilici, da posete „Zimzolend“ i uživaju u prazničnom duhu i bogatom programu koji traje do 29.12.2021. Takođe, kao partner projekta „Ledena šuma“ koji se nalazi u srcu Dunavskog parka, ovom prilikom najavljujemo otvaranje 6. sezone u petak 17.12. i svi klizači mogu da u potpunosti uživaju, jer su osigurani u DDOR osiguranju.

Sa svim dosadašnjim aktivnostima, DDOR osiguranje šalje jasnu poruku da nastavlja sa društveno-odgovornim poslovanjem i projektima od značaja za lokalnu zajednicu u kojoj posluje.