DDOR osiguranje Generalni sponzor 54. MEĐUNARODNOG SALONA AUTOMOBILA


54. MEĐUNARODNI SALON AUTOMOBILA, koji će pod motom „U retrovizoru“ biti održan od 22 – 31. marta u Beogradu, najavljen je današnjom press konferencijom.

DDOR osiguranje je i ove godine Generalni sponzor ove manifestacije. Naš ovogodišnji slogan ali i zanimljiva akcija koju pokrećemo „DRUMSKI HEROJI“, zamišljena je kao inspiracija za velika i mala dobra dela na putu – pomoć koju pružamo nepoznatim ljudima. Bez nadoknade i bez suvišnih reči. Ideja projekta je da neprestano pratimo dešavanja u saobraćaju i ističemo pozitivne primere požrtvovanosti i pomoći na putu, koju pruže ljudi – ljudima koji su u nevolji.

Član Izvršnog odbora naše kompanije, Vladimir Malešević,  najavio je naše posebne ponude za kupce, izdvojivši do 40% popusta na kasko osiguranje vozila – zaključeno do 30.04.2019., a najavio je brojna dešavanja i poklone koje smo pripremili za posetioce.

O detaljima ove specijalizovane sajamske manifestacije govorili su njen direktor Zoran Lupšić, predsednik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova dr Miloš Petrović i predsednik UO Udruženja proizvođača motornih vozila Aleksandar Vićentić. .
Posetite nas u Hali 1 Beogradskog sajma, od 22. do31. marta, svaki dan od 10 do 20 časova.

DRUMSKI HEROJI – Dobro ima lice

Vaše DDOR osiguranje –  vas očekuje

Dobro nam došli