DDOR osiguranje još jednom pružilo podršku mladim poljoprivrednicima

Nakon što je kompanija DDOR osiguranje u maju mesecu bila učesnik “Dana poljoprivrede” održanih na platou ispred BIG šoping centra u Novom Sadu, u organizaciji SUMP-a (Srpsko udruženje mladih poljoprivrednika) i ovog puta, kompanija DDOR osiguranje odazvala se pozivu i učestvovala na konferenciji “Pametna poljoprivreda”.

Konferencija “Pametna poljoprivreda” održana je 04.02.2022. godine u novosadskom hotelu “Park”. Pored predstavnika DDOR-a, učešće su uzeli i predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Privredne komore Vojvodine, novosadskog Poljoprivrednog fakulteta, kao i liderskih kompanija iz oblasti agrara.

Razgovaralo se o aktuelnim temama i inovacijama iz domena poljoprivrede, dok su predstavnici različitih kompanija imali priliku da predstave svoje najnovije proizvode.

Ispred DDOR osiguranja, prisutnima se obratio Lazar Bogdanović, direktor Sektora za osiguranje poljoprivrede i tom prilikom napravio kratak osvrt na stanje u poljoprivredi u našoj zemlji i istakao značaj pomoći države u ovoj industriji. Takođe, poseban akcenat je dat na predstavljanju značaja osiguranja u poljoprivredi sa prikazivanjem primera šteta. Direktor Bogdanović predstavio je i mobilnu platformu DDOR Terra.

DDOR osiguranje nastaviće da podržava manifestacije sa sličnim temama, prvenstveno jer se na taj način usluge približavaju krajnjim korisnicima i neguje međusobni dijalog na osnovu kojeg se stvaraju uslovi za dalji razvoj i unapređenje proizvoda i usluga kao i kanala komunikacije i distribucije.