DDOR osiguranje prepoznato kao Top Employer 2024 u Srbiji

Top Employer za 2024. godinu su objavljeni i DDOR osiguranje je prepoznato kao Top Employer u Srbiji.

Biti sertifikovan kao Top Employer pokazuje posvećenost organizacije boljem svetu rada i to se ogleda kroz odlične HR politike i prakse za ljude.

Program Top Employers Institute sertifikuje organizacije na osnovu učešća i rezultata ankete o najboljim HR praksama. Ova anketa pokriva šest HR domena koji se sastoje od 20 tema, uključujući Strategiju za ljude, Radno okruženje, Akviziciju talenata, Učenje, Raznolikost, Jednakost i Uključenost, Dobrobit i još mnogo toga.

CEO Top Employers Institute-a, David Plink, kaže:

„Izuzetna vremena iz ljudi i organizacija izvlače ono najbolje. I to smo videli u našem programu sertifikacije Top Employers ove godine: izuzetne performanse sertifikovanih Top Employers 2024. Ovi poslodavci su uvek pokazivali da im je stalo do razvoja i dobrobiti svojih zaposlenih. Na taj način, kolektivno obogaćuju svet rada. Ponosni smo što možemo objaviti i proslaviti ovogodišnju grupu vodećih poslodavaca orijentisanih na ljude: Top Employers 2024.“

Program je sertifikovao i prepoznao preko 2.300 Top Employers u 121 zemlji/regionu na pet kontinenata. DDOR je jedina osiguravajuća kompanija koja je stekla ovu značajnu sertifikaciju u 2024. godini među ukupno 18 kompanija koje su sertifikovane u Srbiji.

O Top Employers Institute

Top Employers Institute je globalni autoritet za prepoznavanje izvrsnosti u praksama za ljude. Pomažemo da se ove prakse ubrzaju kako bi obogatile svet rada. Kroz program sertifikacije Top Employers Institute-a, kompanije koje učestvuju mogu biti potvrđene, sertifikovane i prepoznate kao poslodavci po izboru. U 2024. godini, Top Employers Institute je sertifikovao više od 2.300 organizacija u 121 zemlji/regionu. Ovi sertifikovani Top Employers pozitivno utiču na živote preko 12 miliona zaposlenih širom sveta.

 

Top Employers Institute. Za bolji svet rada.