DDOR OSIGURANJE UČESNIK MEĐUNARODNE KONFERENCIJE O PREVENCIJI I ZAŠTITI OD POPLAVA NA ZAPADNOM BALKANU

DDOR osiguranje je jedina osiguravajuća kuća u Srbiji kojoj je ukazana čast da učestvuje na međunarodnoj Konferenciji o prevenciji i zaštiti od poplava na Zapadnom Balkanu koja je održana u Beogradu 6. juna, a trajaće sve do srede 8. juna.

Upravljanje rizicima od nepogoda deo je programa RENEXPO Wather Management. Ovo je prvi organizovani internacionalni izlagački stručni skup o temi upravljanja vodom, otpadnim vodama na Zapadnom Balkanu, kao i rizicima koji su u vezi sa ovom temom.

Ivan Grujić, Pomoćnik generalnog direktora za sprovođenje osiguranja i razvoj proizvoda

Ivan Grujić, Pomoćnik generalnog direktora za sprovođenje osiguranja i razvoj proizvoda


U ime DDOR-a o rizicima i načinima i potrebi osiguranja od poplava i prirodnih katastrofa izlagao je Ivan Grujić, Pomoćnik generalnog direktora za sprovođenje osiguranja i razvoj proizvoda. Akcenat njegovog obraćanja bio je na podizanju svesti i novoa informisanosti o osiguranju kao sistemu prevencije, zapravo nivoa kulture osiguranja, a ukazao je i na činjenicu da se dobrim osiguranjem i adekvatnim isplatama i država oslobađa velikog tereta prema fizičkim licima i preduzećima.

Konferencija je organizovana uz podršku ministarstava Republike Srbije za: Unutrašnje poslove, Poljoprivredu i zaštitu životne sredine i Rudarstva i energetike, kao i internacionalnih partnera German Wather Partnership i TCC Danubius. Organizator konferencije kojem se DDOR osiguranje zahvaljuje na pozivu i poverenju je kompanija REECO Srb doo.