DOBROTVORNA PRAZNIČNA AKCIJA U DEČJEM SELU U SREMSKOJ KAMENICI

ZAPOSLENI KOMPANIJE „DDOR NOVI SAD“ NA HUMANOM I PLEMENITOM ZADATKU

Poruka Teodore - Dečje selo, Sremska Kamenica

Poruka Teodore – Dečje selo, Sremska Kamenica

Vođeni idejom humanosti i željom da onima kojima je to najpotrebnije pružimo ljubav, juče, 24. decembra, kompanija „DDOR Novi Sad“ učestvovala je u dobrotvornoj prazničnoj akciji ukrašavanja kućice Dečjeg sela i kićenja jelke. Zaposleni naše Kompanije bili su u prilici da daju nesebičan ljudski i kreativni doprinos i u danima praznika pruže podršku deci i mladima bez roditeljskog staranja, štićenicima Ustanove „Dr Milorad Pavlović” iz Sremske Kamenice.

Izabrali smo kućicu u kojoj stanuje devet štićenika i koju je naša Kompanija pre nekoliko godina kompletno renovirala. Kompanija DDOR obezbedila je deo sredstava za poklone za decu i za neophodan materijal za ukrašavanje i aranžiranje, a zaposleni su donirati ukrase, svećice za jelku, odeću, knjige i školski pribor. Koleginice koje su umešne u pravljenju prazničnih slatkiša obradovale su decu ukusnim poslasticama i na taj način učestvovale i doprinele akciji.

U narednim danima, nezavisan žiri izabraće najlepše ukrašenu jelku i kućicu, za koju će kompaniji/pobedniku, na Svečanom koktelu 28. decembra 2015. godine uručiti specijalnu nagradu.

Nadamo se da smo ovom prazničnom i humanom akcijom doprineli da mališanima iz Dečjeg sela predstojeći božićni i novogodišnji praznici ostanu u najlepšem sećanju. Ova aktivnost je samo jedna u nizu akcija koje kompanija „DDOR Novi Sad“ već godinama uspešno realizuje u saradnji sa Dečjim selom iz Sremske Kamenice. Želja nam je da negujemo lepe odnose koje smo izgradili sa decom i mladima bez roditeljskog staranja i da sa prvim zracima sunca u narednoj godini, zajedno sa mališanima posadimo jelku kao simbol života i ljubavi.