OSIGURAJTE PRAVO PRVENSTVA

DDOR – GENERALNI SPONZOR 52. BEOGRADSKOG SALONA AUTOMOBILA

Status Generalnog sponzora ne smatramo samo protokolarnom i ugovornom poslovnom obavezom. Posebno nam je važan sa aspekta našeg odnosa sa klijentima, ali i sa aspekta naših aktivnosti usmerenih ka osiguranju vozila, i podizanju stepena bezbednosti svih koji su neposredni ili posredni učesnici u saobraćaju.

Osigurajte pravo prvenstva

Ovogodišnji slogan po našem odabiru je – „OSIGURAJTE PRAVO PRVENSTVA“. Obrazložićemo ga sajamskim nastupom i brojnim promotivnim aktivnostima na svojim štandovima u Hali 1 (Centralni – koorporativni štand) i u prolazu između Hala 1 i 4.

Promotivni sadržaji su namenjeni posetiocima sajma svih uzrasta. Kao atraktivno izdvajamo Nagradno takmičenje, a u saradnji sa KIA i SAT MEDIA GROUP, koje će biti održano u Hali 1 Beogradskog sajma na štandu SAT MEDIA GROUP (neposredno pored štanda „DDOR-a Novi Sad“). Glavna nagrada je novi model automobila KIA PRO CEED, koji će pripasti najveštijem takmičaru.

Za sve posetioce, Kompanija DDOR će obezbediti specijalne i vredne popuste:

  • do 50% popusta na KASKO MASTER osiguranje,
  • 50% popusta na premiju za prvu godinu, višegodišnjeg osiguranja Pomoć na putu,
  • DDOR plaća prvu ratu životnog osiguranja No risk u vrednosti do 50 evra,
  • Poklon Vaučer u vrednosti od 500 rsd za kupovinu novog osiguranja u DDOR-u.

Sa partnerima iz sveta autoindustrije, “DDOR Novi Sad” će svoje prisustvo na Međunarodnom salonu atutomobila definisati i kroz brojne zajedničke ponude.

  • KIA: 0% kamate preko VB Lizinga uz Kasko master polisu DDOR-a,
  • TOYOTA: DDOR i TOYOTA promovišu novi TOYOTA CARE PROGRAME, za koji konkuriši svi koji kupe TOYOTA polovna vozila i Kasko master polisu sa učešćem u šteti od 5%. Tom priliko DDOR obezbeđuje besplatnu Pomoć na putu i Mini kasko osiguranje,

Uz navedeno, a u saranji sa BAVARIA MOTORS, DDOR će na predstojećem salonu, posetioce nagrađivati :

  • Popustom od 200 evra za kupovinu polovnih vozila u BAVARIA MOTORS poslovnicama,
  • Obavljanje tehničkog pregleda za samo 99 rsd, uz komplet registraciju,
  • Besplatni pregled na HUNTER uređaju.

Uz partnera Harley Davidson, a za sve one koji kupe motor Harley Davidson kod partnera Harley Davidson Beograd u HALI 2 Beogradskog sajma, DDOR i Harley Davidson poklanjaju profesinalnu Moto kacigu.  

Kako DDOR, pored edukacije o osiguranju promoviše i bezbednost u sobraćaju na putevima Srbije, u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom – NAVAK, i ove godine će biti organizovan poligon u Atrijumu Beogradskog sajma. Na Edukativnim vožnjama svako od posetilaca ko je stekao vozačku dozvolu, moći će da oproba svoje vozačke veštine, a i da nauči po nešto od instruktora na poligonu.

Na štandu DDOR-a, u prolazu između Hale 1 i Hale 4, kao aktivaciju na predstojećem sajmu, DDOR Novi Sad će svoje promotivne akcije približiti posetiocima putem zanimljivog kviza koji će testirati poznavanje zvukova motora modela KIA automobila.

Uz veliki broj promotivnih aktivnosti i materijala, kao i prošle godine, težimo da na svoje štandove privučemo sve posetioce 52. Međunarodni salon automobila učinimo još atraktivnijom manifestacijom.

Pored toga, tokom trajanja sajma na DDOR facebook stranici, organizujemo kviz znanja “Zaslužite pravo prvenstva!” i nagrađujemo one koji nam prvi tačno odgovore na postavljeno pitanje!