Posetite nas na ITjobfair-u

Steknite iskustvo u najmodernizovanijem IT sektoru u oblasti osiguranja u Srbiji.

IT jobfair

Na prvom sajmu zapošljavanja posvećanom IT-ju u Srbiji, ITjobfairu, naša kompanija će ponuditi radno mesto Senior Java Developera, Sistem arhitekte (za Oracle i Java poslovno okruženje), Sistem administratora i druge pozicije. Svi zainteresovani mogu se već prijaviti putem sajta www.it-konekt.com i posetiti nas 23. i 24. maja u Crowne plazi u Beogradu.

Osim prijatne i podsticajne radne atmosfere, IT stručnjake koji se pridruže našem timu očekuje i zanimljivo i izazovno radno okruženje. Virtuelizovana IT infrastruktura, centralizovani IT sistemi, ITIL v.3 u IT operacijama je ono sa čim će se oni svakodnevno susretati.

Zahvaljujući internom IT razvoju sa iskustvom preko 30 godina, nudimo rad u Kompaniji sa najmodernizovanijim IT sektorom u oblasti osiguranja u Srbiji. Upotreba modernih IT alata za razvoj i nadzor sistema, rad u tehnički i tehnološki naprednom IT okruženju, profesionalno upravljanje projektima (sa više PMP sertifikacija), samo su neke od pogodnosti.

Posetite naš štand 23. i 24. maja u Crowne plazi, aplicirajte za IT pozicije i na korak ste da postanete deo naše velike porodice.

Vidimo se na ITjobfair-u!