Ozvaničena saradnja između DDOR osiguranja i PIO fonda

Kompanija DDOR i PIO fond danas su potpisali sporazum o saradnji. Kao društveno-odgovorna kompanija koja ulaže značajna sredstva u različite oblasti, DDOR osiguranje trudi se da oplemeni život u zajednici i ostaje predan društveno-odgovornim aktivnostima.

Na ovaj način i ovoga puta, upravo zbog ove značajne saradnje, DDOR osiguranje je jedna od kompanija koja će, kroz saradnju sa PIO fondom, doprineti kvalitetu života građanima treće dobi, kroz davanje pogodnosti korisnicima Penzionerskih kartica.

PIO fond

U okviru projekta Penzionerska kartica, kompanija DDOR nudi specijalne ponude:

  • 20% popusta na osiguranje Moja kućica, u trajanju od 1.10.2023. do 1.10.2024. godine; a trajanje osiguranja do 30.9.2025. godine;
  • 25% popusta za jednogodišnje individualno osiguranje pomoći u kući i kućna nega, u trajanju od 1.10.2023. do 1.10.2024. godine; a trajanje osiguranja do 30.9.2025. godine.
  • Putničko zdravstveno osiguranje -jedan gratis dan osiguranja, za putovanja od minimalno 7 do maksimalno 30 dana, za pokriće od 15 hiljada evra. Gratis dan osiguranja odnosi se na individualna i porodična putovanja. Ova ponuda važi od 1.10.2023. do 1.10.2024., a trajanje osiguranja do 30.9.2025. godine.

U ovaj projekat Fonda uključuje se šira društvena zajednica, pre svega Vlada Republike Srbije, lokalne samouprave, društveno odgovorni privredni subjekti i preduzetnici koji će obezbediti posebne popuste penzionerima koji pri plaćanju roba i usluga prilože Penzionersku karticu, kao i javna preduzeća, privredna društva i institucije koje će da obezbede mogućnost ostvarivanja benefita po osnovu bodova. Za penzionerske kartice se prijavilo vise od 900.000 penzionera a korišćenje kartica pocinje 1. oktobra, što će biti obeleženo na penzionerskoj olimpijadi u Vrnjačkoj Banji.

Svaki penzioner i korisnik ostalih prava iz PIO koji je zainteresovan za izdavanje Penzionerske kartice, može podneti zahtev i dobiće karticu.

Počev od 15. marta 2023. godine, preko portala PIO fonda, kao i u svim organizacionim jedinicama Fonda, na jednostavan način moći ćete da podnosete zahtev za Penzionersku karticu.