DDOR kao podrška događaju „Sigurno-Yamaha!“

U organizaciji kompanije „Plattner Moto&Marine“, uvoznika marke Yamaha za Srbiju, uz podršku „DDOR-a Novi Sad“ i „Delta Team-a“ iz Krškog, u subotu 14. Juna, u Centru NAVAK održan je događaj pod nazivom „Sigurno-Yamaha!“. Osnovni cilj događaja bila je promocija i unapređenje bezbedne vožnje motocikla.

Sigurno YamahaOko 70 gostiju koji su prisustvovali događaju, kroz teoretsku i praktičnu demonstraciju, uz pomoć profesionalnog trenera bezbedne vožnje motocikla, gosta iz Slovenije, Marjana Selka, bili su u prilici da saznaju koji su najbitniji elementi bezbedne vožnje, od kontrole samog motocikla, pa sve do korišćenja zaštitne opreme i tehnike vožnje.

Na događaju „Sigurno-Yamaha!“ su predstavljeni i svi noviteti za 2014. iz programa skutera motocikala marke Yamaha, a koje su gosti događaja mogli da u maksimalno bezbednim uslovima isprobaju na stazi. Gost iz Slovenije, Beno Štern, šampion Evrope u Super moto trkama, bio je zadužen za atraktivnu demonstraciju modela MT-09.

Prema izjavama gostiju nakon završetka programa, najčešći komentar koji se mogao čuti je, da u Srbiji do sada niko nije organizovao ovakav događaj, kao i da su mogli mnogo toga da nauče i probaju.