Priznanje „Planeta Biznis“ dodeljeno je kompaniji DDOR osiguranje u kategoriji finansijskih institucija

Na svečanosti 24. februara 2020. godine održanoj u beogradskom hotelu Crowne Plaza povodom 15. godišnjice časopisa Ekonometar i Magazina Biznis, u prisustvu eminentnih ličnosti iz poslovnog sveta, kao i predstavnika medija, jedno od pet priznanja za najuspešnije „Planeta Biznis“, dobilo je i DDOR osiguranje. Priznanje „Planeta Biznis“ u kategoriji finansijskih institucija je dodeljeno kompaniji DDOR osiguranje, a nagradu je od gospođe Radojke Nikolić, vlasnice i glavne urednice primio je Giorgio Marchegiani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja.

 „Zahvalan sam časopisu Ekonometar i magazinu Biznis što su prepoznali DDOR kao kompaniju koja u svojoj strategiji neguje korporativnu društvenu odgovornost. Velika je čast primiti ovakvu nagradu u izuzetno oštroj konkurenciji. Kompanija DDOR osiguranje konstantno ulaže u unapređenje kvaliteta života i rada građana Republike Srbije. Dugoročna saradnja sa NAVAKom, Olimpijskim komitetom Srbije, Beogradskim festivalom igre i drugim značajnim institucijama ove zemlje, to i dokazuje. Verujem da ćemo i u vremenu koje je ispred nas, u skladu sa vrednostima naše kompanije, kao i Grupe Unipol, nastaviti da pružamo podršku za dobrobit svih naših sugrađana“ izjavio je Giorgio Markegiani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja nakon što je primio ovu prestižnu nagradu.

Da podsetimo, u 2019. godini, DDOR osiguranje je podržalo više od 430 inicijativa, projekata i aktivnosti iz oblasti sporta, kulture, obrazovanja, negovanja tradicije i životnog okruženja i uzimajući u obzir ukupno izdvojena sredstva za te aktivnosti, zasluženo se našlo na prvom mestu, u odnosu na ostale finansijske institucije.