Završen Sajam automobila – nezaboravna iskustva, vredne nagrade i pogodnosti za posetioce na štandu DDOR osiguranja

Gotovo 2.000 posetilaca učestvovalo je u zanimljivim aktivacijama na štandu DDOR osiguranja u toku trajanja Međunarodnog sajma automobila „DDOR BG Car Show 08“ i 16. Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, koji je svečano otvoren 20.03.2024.

Sa velikim nestrpljenjem, posetioci su stajali u redu da isprobaju virtuelnu vožnju biciklima i odmere snagu sa protivnicima. Svakog dana, najbrži takmičari nagrađivani su kacigama, dok je pobednik takmičenja, odneo sa ovogodišnjeg Sajma sklopivi bicikl kao glavnu nagradu, poklon manifestacije Tour de Fruška i partnera DDOR-a. Ovo uzbudljivo takmičenje dodalo je dodatnu uzbuđenost i adrenalinsku atmosferu događaju.

Uz to, posetioci su se takmičili i u kvizu znanja koji je, u skladu sa temom nastupa na Sajmu „Okrećemo na dobro“, obuhvatao pitanja o revolucionarnim trenucima u razvoju točka, kao i o načinu na koji je točak promenio naš način života, od davnih civilizacija do modernog doba. Ovaj kviz dodatno je obogatio iskustvo posetilaca na štandu DDOR osiguranja, pružajući im priliku da prošire svoje znanje i bolje razumeju značajne inovacije koje oblikuju svet oko nas.

Takođe, ono što je privuklo veliki broj mladih na DDOR-ov štand jesu vaučeri za intenzivni trening sigurne vožnje na NAVAK akademiji. Svih 150 vaučera podeljeno je u toku trajanja Sajma što ponovo podcrtava važnost edukacije o bezbednosti u saobraćaju među mladima, koju kompanija DDOR osiguranje aktivno podržava i promoviše kao ključ za stvaranje odgovornih i svesnih učesnika u saobraćaju.

Sajam automobila, vožnja, točkovi, vožnja kroz život, definitivno se Okreće na dobro, jer je DDOR tu da okreće na dobro.

U nastavku možete pronaći dobitnike nagrada (kacige) koji su imali najbolji dnevni rezultat u okviru DDOR Rouvy lige na trenažernim biciklima:

  1. Nemanja Orlović iz Vrbasa
  2. Nemanja Maričić iz Rume
  3. Danilo Nešić iz Beograda
  4. Ognjen Ilić iz Aranđelovca
  5. Marko Marinković iz Beograda
  6. Borko Ilić iz Sige, Žagubica

Najbolji rezultat ostvario je Ognjen Ilić iz Aranđelovca koji je osvojio sklopivi bicikl.