Humanitarni DDOR Golf turnir

Kompanija DDOR Novi Sad organizovala je humanitarni Golf turnir za svoje klijente i članove Golf kluba Centar, na kome je prikupljeno 650.000 dinara za fond „Humano srce“ iz Šapca.

I kompanije, i golferi pa i sam Golf Club, osim igrom u turnir su se uključili i donacijama, te je ovom prilikom za fond „Humano srce“ iz Šapca prikupljeno ukupno 650 hiljada dinara. Kao organizator događaja, kompanija DDOR Novi Sad je ovom fondu donirala 300 hiljada dinara, a prikupljen novac će biti upotrebljen za pomoć mladim bračnim parovima koji žele da zasnuju porodicu, a nemaju sopstvene mogućnosti.

Ček na 300.000 dinara u ime DDOR-a predsednici Fonda Ružici Popović uručio je izvršni direktor za prodaju i marketing ove kompanije, Mauricio Vala.

Fond „Humano srce“ iz Šapca prikuplja sredstva i pomaže siromašnim porodicama, najpre kroz adaptaciju i popravke stambenih objekata, a zatim i finansirajući talentovane đake i studente. Od osnivanja 2009. godine, ovaj fond je prikupio više od devet i po miliona dinara donacija i robe u vrednosti 2.300.000 dinara, koje je iskoristilo 140 porodica i pojedinaca.

„Cilj organizacije ovog turnira bio je da se uključimo u poboljšanje uslova života siromašnih građana, porodica i dece bez roditelja. Briga o zajednici i društvena odgovornost trajno su opredeljenje kompanije DDOR, i Grupacije Fondiaria SAI čiji je DDOR član“, rekao je Mauricio Vala.

Za mnoge od prisutnih ovo je bila prilika da prvi put udare golf lopticu, ali i da nauče osnovne tehnike igre i čuju detalje o istoriji golfa kao najmasovnijeg pojedinačnog sporta u svetu.