OBUKA ZA MLADE VOZAČE NA POLIGONU NAVAK-a

Kompanija „DDOR Novi Sad“, u saradnji sa auto-školom „RM Export“ organizovala je obuku za mlade vozače na poligonu Nacionalne vozačke akademije – NAVAK. U obuci su učestvovala 52 vozača sa probnom  vozačkom dozvolom,  iz Loznice, Malog Zvornika, Krupnja i Ljubovije.

Mladi vozači na obuci u Nacionalnoj vozačkoj akademiji – NAVAK

Mladi vozači na obuci u Nacionalnoj vozačkoj akademiji – NAVAK

Obuka je realizovana na poligonima NAVAK-a, u školskim automobilima akademije, uz stručan nadzor i u strogo kontrolisanim uslovima. Učesnici su bili u prilici da dožive simulirani čeoni sudar, prevrtanje, istrčavanje pešaka, naglo kočenje u koloni i da nauče kako da se snađu u iznenadnim situacijama, kako da prepoznaju opasnost na putu, kako da je izbegnu ili, u najgorem slučaju, kako da umanje posledice.

Sprovedena obuka je deo višegodišnjeg projekta bezbednosti mladih u saobraćaju i uspešne saradnje naše Kompanije i Nacionalne vozačke akademije. Cilj programa je da doprinose povećanju stepena bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, kroz savremene metode obuke.

Svi vozači koji su osigurali vozilo u kompaniji „DDOR Novi Sad“, odnosno imaju polisu osiguranja od autoodgovornosti ili kasko polisu, su u mogućnosti da besplatno, ili po povlašćenim cenama pohađaju jednu od dodatnih obuka – trening bezbedne vožnje u NAVAK-u.