PUTUJEMO SIGURNO

Besplatan tehnički pregled u Auto Centru Stojanović i DDOR-ova Pomoć na putu za samo 10 RSD

Kompanija “DDOR Novi Sad” u saradnji sa svojim poslovnim partnerom Auto Centrom Stojanović svim građanima, bez obzira čiji su osiguranici, poklanja besplatan dodatni tehnički pregled pre polaska na godišnji odmor, a asistencija “Pomoć na putu” obezbeđena im je za samo deset dinara.

U cilju prevencije i zaštite kako sebe, tako i drugih učesnika u saobraćaju, savetujemo sve vozače (bez obzira koju polisu autoodgovornosti poseduju) da pre polaska na put posete Auto Centar Stojanović gde će im stručni tim izvršiti dodatnu proveru stanja i bezbednosti njihovog vozila.

Rizike u saobraćaju nije moguće sasvim ukloniti, ali možemo značajno da ublažimo njihove posledice. Za samo deset dinara, DDOR-ovo osiguranje “Pomoć na putu” pružiće Vam dodatnu sigurnost obezbeđujući brzu i efikasnu pomoć asistentske kompanije “Coris” u slučaju nepredviđenih okolnosti koje Vas mogu zadesiti na putevima širom Srbije i Evrope. Obezbeđeno je pokriće troškova u širokom spektru situacija – u slučaju kvara, oštećenja, uništenja, krađe vozila, ili pak nesrećnog slučaja.

Ovo je samo još jedna u nizu akcija kojom kompanija “DDOR Novi Sad” daje svoj doprinos značaju bezbednosti u saobraćaju i posluje društveno-odgovorno, misleći unapred na sigurnost svojih građana, a sve u cilju smanjenja sve učestalijih saobraćajnih nezgoda na putevima širom naše zemlje.

Još jednom, pozivamo sve vozače da se uključe u akciju koja traje od 23. jula do 15. septembra, i na godišnji odmor putuju sigurno!