DDOR NOVI SAD GENERALNI SPONZOR MEĐUNARODNOG SAJMA AUTOMOBILA BG CAR SHOW TIME

Dugogodišnja odlična saradnja Kompanije DDOR Novi Sad i Beogradskog sajma, obe kuće sa dugogodišnjom tradicijom i velikim iskustvom, rezultirala je 2013. godine i novim partnerstvom, tako da od prošlegodine, DDOR Novi Sad nastupa kao Generalni sponzor ove najveće sajamske manifestacije u Srbiji.
DDOR Car Show bilbord

Status Generalnog sponzora ne smatramo samo protokolarnom i ugovornom poslovnom obavezom. Posebno nam je važan sa aspekta našeg odnosa sa klijentima, ali i sa aspekta naših aktivnosti usmerenih ka osiguranju vozila, i podizanju stepena bezbednosti svih koji su neposredni ili posredni učesnici u saobraćaju. DDOR je već četiri godine u partnerstvu sa Nacionalnom vozačkom akademijom NAVAK i intenzivno edukujemo kako vozače tako i najmlađe, kroz sve strukture obrazovnog sistema.

Posetioci će biti u prilici da nas posete, u Hali 1 i prolazu između Hala 1 i 4 i dobiju iz prve ruke informacije ne samo o ponudi osiguranja za motorna vozila, nego i o svemu što je vezano za paletu proizvoda koju DDOR Novi Sad  nudi tržištu.

Brojne aktivnosti koje pripremamo za posetioce sajma atraktivne su i vredne pažnje. Ponudićemo: Kasko osiguranje motornih vozila sa popustom do 50%.

Za samo 1 dinar moći ćete da kupite OSIGURANJE  “Pomoć na putu” – koje obezbeđuje sigurnost na putevima širom Srbije i Evrope.

Isključivo  za posetioce ove sajamske manifestacije, SUPER KARTICA sa svojim partnerima DDOR-om, IDEOM I NIS-om obezbeđuje brojne pogodnosti.

I OVE GODINE DDOR SA PARTNERIMA NAGRAĐUJE POSTIOCE SAJMA

U saradnji s GOODYEAR-om i SAT MEDIA GROUP – poklanjamo automobil FORD FIESTA, za najboljeg učesnika takmičenja u Hali 1 na štandu SAT MEDIA GROP.

 I ove godine – takmičenje na NAVAK poligonu – a nagrade su 100 intenzivnih treninga bezbedne vožnje na NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo Beogradskom sajmu, svim našim poslovnim partnerima a pre svega klijentima koji su uz nas i koji potvrđuju da je skoro 70 godina postojanja i rada potvrda da je DDOR Novi Sad pouzdan partner.