Glasaj za šumu u tvom kraju

Inspirisano ovogodišnjom temom manifestacije DDOR ECO BG CAR SHOW, a to je proaktivna briga o okruženju, DDOR osiguranje pokrenulo je akciju „Za šumu u tvom kraju“ kojom nastoji da pored podizanja svesti o značaju brige o zelenilu u urbanim sredinama, gradove u Srbiji obogati novim sadnicama drveća na jesen 2022. godine. Kako bi se pružila prilika svim građanima Republike Srbije da aktivno učestvuju u ovoj akciji, na sajtu DDOR-a, u periodu od 1.6. do 15.8.2022. godine, pružena je mogućnost glasanja za gradove u kojima će se akcija i realizovati. Kroz jednostavnu formu, svaki „glasač“ bira jedan grad, a da bi glasanje bilo regularno, jednom e-mail adresom je moguće glasati samo jedanput. Sve učesnike u glasanju, DDOR osiguranje će obavestiti ukoliko njihov grad bude odabran za urbano pošumljavanje. Svim „glasačima“ na raspolaganju su i opcije deljenja linka ka stranici za glasanje sa svojim prijateljima i sugrađanima kako bi i sami još više doprineli realizaciji akcije baš u njihovom kraju.

DDOR, kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, snažno je posvećen zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe. Zbog toga je namera kompanije, kao odgovornog dela zajednice, da doprinese projektom „Za šumu u tvom kraju“ u cilju poboljšanja uslova života i rada sadnjom drveća u urbanim sredinama

 

Da podsetimo, Akcija „Za šumu u tvom kraju“ će obuhvatiti period od početka maja do kraja septembra 2022. godine i podrazumeva odvajanje sredstava od svake ugovorene DDOR eko-polise za sadnju stotina stabala na jesen ove godine. Ugovaranjem eko-kasko ili eko-Moja kućica osiguranja, klijenti će direktno doprineti tome koliko će stabala obogatiti različite gradove Srbije. Smo u prvom mesecu, prikupljena su sredstva za sadnju čak 150 stabala.