Sajam automobila u Beogradu

DDOR osiguranje – Generalni sponzor 55. Međunarodnog salona automobila i 15. Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme

Na ovogodišnjem, 55. Međunarodnom salonu automobila i  15. Međunarodnom sajmu motocikala, kvadova, skutera i opreme, DDOR osiguranje je akcenat stavilo na značaj bezbednosti u saobraćaju, ali i osvrt na rezultate, kao i najavu novog ciklusa akcije“Za šumu u tvom kraju”.

Salon automobila i Motopassion održavaju se u periodu 22 – 28. marta, a DDOR će biti prisutan na svojim standardnim izložbenim pozicijama Generalnog sponzora najveće smotre automobilizma u regionu, u Hali 1 i u prolazu između Hala 1 i 4, kao i na štandu partnera – dilera automobila Kia. Radno vreme Beogradskog sajma je svakog dana od 10 do 20 časova.

Od prodajnih i promotivnih aktivnosti, posetioci će biti u prilici da ostvare sledeće pogodnosti:

  1. Do 35% popusta na kasko osiguranje za nove klijente, odnosno vozila koja prvi put ulaze u osiguranje;
  2. 50% popust za pomoć na putu, u okviru kasko osiguranja za nove klijente, odnosno vozila koja prvi put ulaze u osiguranje;
  3. Osiguranje od nezgode za vozača i putnike u automobilu po ceni od 1 RSD (sa pokrićem 100.000 RSD u slučaju smrti usled nezgode i 200.000 RSD za invaliditet), u okviru kasko osiguranja za nove klijente, odnosno vozila koja prvi put ulaze u osiguranje;
  4. Poklon vaučer u vrednosti 500 RSD, za ugovaranje nove polise osiguranja u DDOR-u;
  5. Vaučer za vožnju testnih vozila na poligonu NAVAKA, koji se nalazi u Atrijumu između hale 2 i hale 3;
  6. Intenzivni trening u NAVAKU u vrednosti od 300 evra, za maturante sa probnom vozačkom dozvolom;
  7. DDOR EKO polise – Od svake ugovorene polise EKO kasko, EKO Moja kućica osiguranja i  godišnjeg EKO Paketa putnog osiguranja, u toku 2023. godine, biće opredeljena novčana sredstva za kupovinu sadnica drveća, koje će biti posađeno u 2024. godini.

Činjenica da se i pored sve sigurnijih vozila i kvalitetnije horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije, veliki broj učesnika u saobraćaju nađe u rizičnim situacijama po sebe i druge učesnike u saobraćaju, dala nam je podstrek da ove godine pripremimo posebnu aktivaciju, kojom posetioce Sajma i štanda DDOR-a stavljamo u poziciju u kojoj će lično iskusiti neke od najekstremnijih situacija u saobraćaju. Za to je pripremljena VR aktivacija – VR naočare, kao jedan od najpopularnijih načina pomoću kojeg možete da “uđete” u virtuelnu realnost iz pozicije različitih učesnika u saobraćaju. Ovaj sistem VR naočara i slušalica biće na raspolaganju svim posetiocima, a uz njega i posebno pripremljen online kviz o poznavanju bezbednosti u sabraćaju. VR naočare posebno će dočarati nekoliko situacija u saobraćaju koje su od životne važnosti.

Imajući u vidu pozitivne reakcije koje je izazvala prošlogodišnja akcija “Za šumu u tvom kraju” koja je nastala kao odgovor na prošlogodišnji ekološki koncept sajma automobila, na osnovu prikupljenih novčanih sredstava i nominovanih 188 gradova, DDOR  osiguranje je krajem 2022. godine započelo sa urbanim pošumljavanjem 10 gradova. Sadnice su dobili: Novi Sad, Zrenjanin, Smederevo, Sremska Mitrovica, Subotica i Vršac, a u toku marta i aprila sadnice će dobiti i Beograd, Užice, Novi Pazar i Tutin.

Kako je ova akcija uvrštena u trogodišnji strateški plan kompanije i svoj novi ciklus je započela u 2023. godini, glasanje za nove gradove koje ćemo oplemeniti novim sadnicama, započeće 3.4.2023. i trajaće do 31.07.2023. godine.

Vesti o posađenim stablima u akciji „Za šumu u tvom kraju“: